Αρχή της εταιρίας μας είναι το προσδοκώμενο αποτέλεσμα σε κάθε πελάτη,  να επιτυγχάνεται αντιμετωπίζοντας το ανεξάρτητα,  προσεγγίζοντας το,  διεπιστημονικά και σύννομα, επισφραγίζοντας την επιδιωκόμενη υπεραξία της επένδυσής του.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Εκτύπωση

 


 

Η επιχείρηση ΝΙΚΟΛ. & ΠΑΝ. ΤΣΕΚΟΣ Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών οργάνωσης επιχειρήσεων με κεντρικό άξονα την υποστήριξη εταιρειών σε θέματα Σχεδιασμού και Εφαρμογής συστημάτων Οργάνωσης και Διαχείρισης Ποιότητας των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Η επιχείρηση συμβούλων ΝΙΚΟΛ. & ΠΑΝ. ΤΣΕΚΟΣ Ο.Ε., αποτελεί εξέλιξη της MULTITASK Consulting η οποία ιδρύθηκε το 1999 και της ΠΑΝΟΣ Β. ΤΣΕΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που ιδρύθηκε το 2003 με τον ίδιο σκοπό και η οποία πλέον δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς επίσης σε χώρες της Ε.Ε. στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η επιχείρηση ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ έχει ως βασικό στόχο την παροχή προδιαγεγραμμένων υπηρεσιών, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη της.
Η επιχείρηση ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ διαθέτοντας περισσότερους από 150 ευχαριστημένους ενεργούς πελάτες, 230 συστήματα Ποιότητας, 1900 εργαζόμενους εκπαιδευμένους έως σήμερα, τους κατάλληλους και εξειδικευμένους συνεργάτες με αποδεδειγμένη εμπειρία, είναι σε θέση να σας προσφέρει έναν συνδυασμό υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Η εμπιστοσύνη σας μας εμπνέει & μας ενθαρρύνει να είμαστε πιο δημιουργικοί.